Νέα & Ανακοινώσεις


Το ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας Α.Ε., εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, συνεχίζει καθημερινά να επιτελεί το κοινωνικό του έργο, μεταφέροντάς σας με ασφάλεια εντός και εκτός Ελλάδας.

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι από την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 έως και τις 19 Ιουνίου 2021 τίθενται σε ισχύ τα νέα χειμερινά δρομολόγια.

Μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στους παρακάτω πίνακες. Για πληροφορίες και κράτηση θέσεων μπορείτε να καλείτε στα 2421025527 και 2421033253 ή μέσω της ιστοσελίδας μας www.ktelvolou.gr για να κλείσετε εύκολα, απλά και γρήγορα το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΗΛΙΟΥ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΛΜΥΡΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ


Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας www.ktelvolou.gr ή μέσω του Facebook https://www.facebook.com/ktelmagnissias/  και Instagram https://www.instagram.com/ktel_magnesias_official/.

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας ανταποκρίνεται και στα νέα ταξιδιωτικά δεδομένα, που διαμορφώνονται λόγω του COVID-19 και στις υποχρεώσεις τήρησης υγειονομικών πρωτοκόλλων για τις μετακινήσεις, εφαρμόζοντας ενισχυμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, σε κάθε στάδιο του ταξιδιού.

Με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων και σε στενή συνεργασία με τις αρχές.

  • Απολύμανση πριν και μετά το κάθε ταξίδι
  • Καθαριότητα από ειδικό πιστοποιημένο συνεργείο
  • Καθημερινές απολυμάνσεις με εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ σπρέι στις καμπίνες των λεωφορείων
  • Απολύμανση κοινόχρηστων χώρων και αναμονής επιβατών
  • Παροχή αντισηπτικού μαντηλιού στους επιβάτες
  • Αντισηπτικά υγρά τοποθετημένα στον κεντρικό σταθμό
  • Καθαρισμός με ατμό στα καθίσματα

TΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ




Νέα & Aνακοινώσεις