Νέα & Ανακοινώσεις


Εμπλουτίζοντας συνεχώς τις διαδρομές, πυκνώνοντας τα δρομολόγιά μας, σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και ακόμη χαμηλότερες τιμές στους προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, συνεχίζει καθημερινά να επιτελεί το κοινωνικό του έργο, φέρνοντάς σας πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μεταφέροντάς σας εντός/εκτός Μαγνησίας, και με ανανεωμένα δρομολόγια σας ταξιδεύει όλο το καλοκαίρι.

Παράλληλα, σε μία προσπάθεια να διευκολύνουμε το επιβατικό κοινό που φέτος θα επιλέξει τις Βόρειες Σποράδες για τις διακοπές του, ανακοινώνουμε ότι τις επόμενες ημέρες προγραμματίζουμε έξτρα πρωινά δρομολόγια, τόσο από Αθήνα, όσο και από Θεσσαλονίκη, ώστε η άφιξη των ταξιδιωτών στην πόλη μας να είναι έγκαιρη πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση των πλοίων για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο.

Φέρνοντας και φέτος ακόμη πιο κοντά τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα με τα πανέμορφα νησιά μας, δρομολογούμε πρωινές αναχωρήσεις 3.30 από Αθήνα και 5.00 από Θεσσαλονίκη, ώστε να διευκολυνθεί το επιβατικό κοινό.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΗΛΙΟΥ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΛΜΥΡΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ


Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας
www.ktelvolou.gr ή μέσω του Facebook https://www.facebook.com/ktelmagnissias/  και Instagram https://www.instagram.com/ktel_magnesias_official/ ή να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο 24210-33254 / 24210-25527 ή 

 

 

Ταξιδεύουμε υπεύθυνα, φοράμε μάσκα…

ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας

Νέα & Aνακοινώσεις