Νέα & Ανακοινώσεις


 

Με αίσθημα ευθύνης προχωράμε στην επόμενη μέρα, σε μία νέα κανονικότητα.

Το ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας Α.Ε., εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, συνεχίζει καθημερινά να επιτελεί το κοινωνικό του έργο, φέρνοντάς σας πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μεταφέροντάς σας εντός και εκτός Μαγνησίας, ανακοινώνει τη μείωση της τιμής των εισιτηρίων.

Συγκεκριμένα από την ερχόμενη Δευτέρα, 1 Ιουνίου, το κόστος μειώνεται κατά 11% σε όλα τα δρομολόγιά μας και τους προορισμούς, στο πλαίσιο της απόφασης για μείωση του ΦΠΑ από 24% σε 13%.

Εμπλουτίζοντας συνεχώς τις διαδρομές μας, πυκνώνοντας τα δρομολόγιά μας, σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και ακόμη χαμηλότερες τιμές στους προορισμούς ανά την Ελλάδα.

 

Ταξιδεύουμε Υπεύθυνα, Μένουμε Ασφαλείς

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού ήμασταν δίπλα σας, δεν σταματήσαμε, ακολουθήσαμε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων και λειτουργούσαμε σε αυτές τις εξαιρετικά πρωτοφανείς συνθήκες. Έτσι και τώρα όλοι μαζί επιστρέφουμε ακόμη πιο δυνατοί.

Παρότι οι μετακινήσεις εκτός νομών είναι απολύτως ελεύθερες, η διεξαγωγή τους διέπεται από προδιαγραφές του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, οι οποίες έχουν κοινοποιηθεί στους παρόχους μεταφορικού έργου επίγεια, εναέρια και θαλάσσια.

 

Εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα υγιεινής

Με γνώμονα τις αναπόφευκτες συνθήκες που προκύπτουν λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, από την πρώτη στιγμή, με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, προχωρήσαμε άμεσα στη λήψη των προληπτικών απαραίτητων μέτρων.

Η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας ανταποκρίνεται και στα νέα ταξιδιωτικά δεδομένα, που διαμορφώνονται λόγω του COVID-19 και στις υποχρεώσεις τήρησης υγειονομικών πρωτοκόλλων για τις μετακινήσεις, εφαρμόζοντας ενισχυμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, σε κάθε στάδιο του ταξιδιού.

Με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων και σε στενή συνεργασία με τις αρχές.

 

  • Απολύμανση πριν και μετά το κάθε ταξίδι
  • Καθαριότητα από ειδικό πιστοποιημένο συνεργείο
  • Καθημερινές απολυμάνσεις με εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ σπρέι στις καμπίνες των λεωφορείων
  • Απολύμανση κοινόχρηστων χώρων και αναμονής επιβατών
  • Παροχή αντισηπτικού μαντηλιού στους επιβάτες
  • Αντισηπτικά υγρά τοποθετημένα στον κεντρικό σταθμό
  • Καθαρισμός με ατμό στα καθίσματα

 

 

TΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

ΚΤΕΛ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Α.Ε.

Νέα & Aνακοινώσεις