Νέα & Ανακοινώσεις


Σφοδρή χιονόπτωση έφερε το δεύτερο κύμα της κακοκαρίας “Ζηνοβία”, όπως και ένα μεγάλο χάος ασυνεννοησίας.

H έντονη χιονόπτωση που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Πέρασαν τόσες ώρες με ακινητοποιημένα οχήματα, ουρές φορτηγών και λεωφορείων και το απόγευμα της Δευτέρας τελικά δόθηκε η εντολή για διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού στο ύψος των διοδίων των Αφιδνών. Λίγες ώρες αργότερα, δινόταν σταδιακά ο δρόμος σε κυκλοφορία. 

Η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Μαγνησίας Α.Ε. ζητεί συγνώμη από το επιβατικό της κοινό που υπέστη ταλαιπωρία καθ’ οδόν για την Αθήνα.

Δίχως καμία διάθεση για επίρριψη ευθυνών, η έγκαιρη ενημέρωση εκ μέρους των αρμοδίων θα είχε αποτρέψει την μεγάλη ταλαιπωρία τόσο των επιβατών, όσο και του προσωπικού της ΚΤΕΛ Μαγνησίας. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε από την πρώτη στιγμή να ενημερωθούμε για την εξέλιξη των φαινομένων (όπως ορθά πράξαμε με την περίπτωση των δρομολογίων του Πηλίου, για τα οποία είχαμε ενημερώσει εγκαίρως από το Σάββατο για τη διακοπή τους).

Είναι αυτονόητο ότι όποιος επιβάτης το επιθυμεί μπορεί να λάβει πίσω το αντίτιμο του εισιτηρίου ή να διατηρήσει την κράτησή του για μελλοντική χρήση.

Η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας βρίσκεται συνεχώς σε συνεννόηση με τους οδηγούς των λεωφορείων της, που επιστρέφουν στον σταθμό μας, με κύριο μέλημα την ασφαλή επιστροφή των επιβατών.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα 24210-33254 – 24210-25527 ενώ θα υπάρχουν ενημερώσεις και στα social media μας.

Νέα & Aνακοινώσεις